Bani pe net

Incercate de mine si functionabile!

Nu-ti ia foarte mult timp dar aduc cate un banut fara prea mare efort.Daca aveti mai mult timp ‘la butoane’ puteti incerca si altele insa eu la cafeluta ma ocup doar de cateva simple.

Aveti aici link urile:Extrem de simplu. Daca nu ai  timp sa te ocupi de ,task uri’ faci cele 15 cautari -zilnic -Acum sunt numai pt 7 pence- si banutii se aduna. Poti intra si de pe telefonul mobil sa le faci. ;). Eu am scos deja de doua ori cate 20 de lire.

2.MOBZOID

Aplicatia este foarte simpla si se bazeaza pe reclama care apare pe ecranul telefonului inainte de a raspunde la apel.

Reclama care evident este platita de catre firmele care au cumparat pachete de reclama pentru aceasta aplicatie.

Sistemul este simplu si intuitiv, programatorii care stau la baza acestei aplicatii sunt romani ,de aceea sau gandit sa faca  aceasta aplicatie si

mai atragatoare stimuland utilizatorii sa ii faca reclama si asta nu pe gratis.Fiecare utilizator are posibilitatea sa isi formeze o echipa ,dupa urma

careia sa castige si ceva banuti.Nivelul renumeratiei este  in functie de munca depusa de fiecare.Sistemul este unul de tip MLM asa ca toti cei care vor sa se implice au doar de castigat fara a face prea mult efort,doar recomandand si inscriind la randul lor toate cunostintele din agenda telefonica.

Inscriere de membri este gratuita si nelimitata,tot ceea ce au de facut este sa se inregistreze in aplicatie cu username,  parola si adresa de mail.

Aplicatia este foarte bine gandita dand utilizatorului posibilitatea sa vizioneze reclame doar din domeniul sau de activitate  sau in functie de pasiuni, varsta, sex, calatorii, sport etc…De aceia cei de la Mobzoid sau gandit ca sa poata targeta reclamele pe segmentul dorit sa ofere 5 euro fiecarui utilizator care i-si completeaza profilul in aplicatie.

Atentie insa .Nu puteti sa va inscrieti in sistem fara a fi invitat de catre cineva aflat deja  in sistem.

Sponsor id : Deryana1976

Am gasit cateva referinte pe net despre aceasta aplicatie si mie mi se pare ok ca idee de afacere pe care o poti dezvolta part time fara prea multa bataie de cap si fara a vinde vre-un produs din usa in usa, sau stiu eu mai ce prostioara frumos ambalata.

Am gasit si o prezentare ca sa vedeti despre ce este vorba si cum functioneaza sistemul.

Dacă Te Interesează Să Faci Bani Din Publicitate Cu SmartPhone-ul Tău, Transformându-ți Venitul Anual În Câștig Lunar Sau Săptămânal, iată cât de simplu, eficient si profitabil este…

Este 100% GRATUIT, nu te costă nici un ban, nu cumperi și nu vinzi nimic. Practic, cu 1-2h/zi activitate pe SmartPhone și Internet poți ajunge în câteva săptămâni (sau câteva luni) la 500-1000 Euro/lună sau chiar mai mult.

Pentru a incepe sa faci bani cu mobilul tau trebuie sa descarci aplicatia din google play si sa va inregistrati.

Iti cere doar NumelePrenumele, o adresa de mail valida pe care vei primi informatii, tara si orasul, atat. Dupa inregistrare iti voi mai trimite detaliile necesare pe mailul cu care-ti faci cont.

O sa revin cu mai multe detalii despre aceasta afacere pentru ca suna bine!Daca aveti alte pareri sau opinii pro sau contra despre mobzoid  va invit sa le discutam aici.

%d blogeri au apreciat asta: