Atentie, prostie!

Pingu merge la curve pentru ca, de la o vreme, cucu nu mai vrea sa cante pentru pasarica lui acasa.

Vinovata e pasarica…(ne-curva) ca se uita la calendar si o paleste iubareala; pentru ca acolo scrie ca e perioada fertila si ar trebui sa se futa pentru a face un copil…sa-si asigure traiul!

Si Pingu a observat ca in alte zile sau seri, pinguinoasa lui e perfect ok insa nu are ‘chef’ decat atunci cand ii arata calendarul! Taman atunci ii moare lui cheful… simtindu-se folosit doar pentru a procrea!

Dar,… a observat  ca pasarica s-a uitat la calendar… si a inceput sa o doara capul! ( nu era perioada fertila…)

Pare un scenariu cele scrise mai sus, insa nu este. Este un adevar dur pe care unii masculi trebuie sa il depaseasca. Desi relatia lor pana la casatorie a fost plina de artificii si sex nebunatic, dupa ce actele s-au semnat, pasarica s-a schimbat! Nu fac rime ci spun un adevar crunt prin care trec unele persoane ce recurg la alte modalitati de a se simti bine decat cu nefasta!

Barbatul ca si femeia simte nevoia de a fi iubit  nu pentru ca „trebuie” sa-si faca datoria de a impuia! Sexul este o necesitate pentru fiecare om, pentru a functiona in ‘parametrii’ normali.

Exista si cealalta fata a monedei desigur. Cand el o fute ‘dupa caledar’ pentru ca dorinta cea mai mare e sa aiba urmasi.

Scopul sexului doar pentru imperechere… este slavit doar de religie. Cea care nu vorbeste despre placerea actului sexual ci chiar o condamna. Cea care indobitoceste omul!

Desi ‘pacatuim’ inainte de nunta… se pare ca dupa asigurarea acelui documet, uitam ca partenerul de viata e om si devenim ‘ evlavioase’ si cu alte scopuri, altele pentru care ne-am ales partenerul de viata.

Din pacate, cele mai multe  divorturi apar din cauza acestor probleme sexuale.Pe langa altele.

Nu dau sfaturi insa mi-e sila de astfel de femei.

 

Tag-uri:, ,

Lasa-mi o parere

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.