Neiubibili

Nu cred in jumatati de omeni.Expresia ‘mi-am gasit jumatatea’ mi se pare doar o expresie si nimic mai mult. Cand cel apropiat te completeaza si te face mai bun nu inseamna ca iti este jumatatea ci doar impulsul de a fi altfel, de a te imbunatati.Nu suntem ‘construiti’ in a trai solitari dar nici nu inseamna ca suntem construiti in jumatati. Exista oameni singuri ce sunt foarte puternici dar asta nu inseamna ca nu sunt de iubit sau ca sunt ‘perfecti’ in toate ori au avut mai mult noroc in viata!

‘Gramezi’ de oameni iau expresia ca atare si tind a se crede ‘indispensabili’

Alte gramezi de oameni se folosesc de substratul fin, al expresiei si induc voit anumite complexe partenerilor pentru a-i ‘folosi’ sau a se folosi de iubirea aceea subjugata. Aici sunt exemple multe de casnicii sau relatii in care unul din parteneri este cel care ar fi „neiubibil” sau se crede asa!

„Daca ma parasesti, cine te mai ia?”/ „Cine dracu se mai uita la mine la varsta asta?” etc!

Cu ceva ani in urma ii spuneam mamei de ‘noul prieten’ ca e.. ‘aproape perfect’ cat il cunosc dar „pune paine in ciorba”! (Mama zambea!) Eram atat de jignita de gesturile ‘prietenului’ ca pur si simplu nu puteam sa trec peste! Mama mi-a spus ceva de genul ” iaca de asta o sa ramai nemaritata!”

Paguba-n ciuperci!

Cu cat inaintam in varsta, intelegem ca o relatie nu inseamna ‘jumatatea cealalta’ ci un partener de viata.Altii sunt nascuti pentru a manipula partenerii, altii nu. Intelegem ca suntem iubibili chiar daca asta inseamna ca partenerul ne cumpara tigari sau ne face cafeaua dimineata!Ca ne accepta asa cum suntem.Accepta! Poate pe aici se invarte cam totul.A putea tolera pe altul, a oferi si a sti sa primesti iubirea in toate formele ei.

Nu exista persoane de ne iubit, ce nu pot fi iubite!Daca nu ai intalnit persoana aceea poate ca n-ai fost atent la relatiile tale.Daca partenerul a plecat din viata ta, inseamna ca a lasat liber pentru o persoana pe care tu va trebui sa o gasesti si cu care sa te poti intelege.Exista de obicei persoane ce pot sa iubeasca la tine exact ce fostul partener nu putea tolera.

 

Tag-uri:

Un gând despre „Neiubibili

  1. ary mai 10, 2019 la 4:17 am Reply

    Una dintre postarile de diamant!Bravo!

    Apreciază

Lasa-mi o parere

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: