M3* Oare cand?

Stiu.. suna ca o denumire de autostrada in Anglia dar nu e chiar asa!

Despre M3am scris aici.

Ne-am revazut acum un an la o scurta cafea si am schimbat numerele de telefon… apoi cateva mesaje pe net.Acum cateva saptamani am facut si dragoste …Ei bine,  chiar ca incep sa nu mai inteleg nimic din viata asta.Sexul este minunat. M3 nu ai arata ca acum 20 de ani ci as spune ca e mai degraba un tipar de om care imi place.Oare de ce?

Un timp inat, chelios si tatuat pe brate.Cu muschi  modelati bine la sala. As spune ca un pic cam mult `modelaj` dar cine sunt eu sa cometez? Un culturist in toata regula! Am gasit in el prietenul de care aveam nevoie.Un om cu care sa pot discuta despre orice… si chiar sa plang daca ar fi nevoie sa a racoresc.* cred…dar nu a fost inca nevoie! Cand facem dragoste… pentru ca ne-am vazut a treia oara deja… totul e parca rupt de realitate.E un amant bun in pat.Cu mult peste ce as fi crezut eu! Cu ani de zile in urma ar fi putut sa fie „primul„… acum insa e… cu o lista lunga in fata. Imi place totul la el, de la naivitate pana la felul cum ma atinge si ma saruta… flamand.

Astazi a venit cu sampanie si dap… chiar din cea care imi place.M-am pilit , am vorbit `cate-n luna si in stele`, ne-am uitat  la poze…reamintit vremuri frumoase, am  mancat si  apoi ne-am iubit. Eu deasupra de data asta! hehe!A fost frumos !Acum… totul ramane deschis.O relatie fara angajamente desi poate, el si-ar dori sa fie mai mult…Eu inca nu cred ca sunt pregatita de o relatie.

De cateva saptamani cred ca s-a ars si toata `benzina` ce alimenta iubirea pentru `barbatul din vis`. Ca orice iubire care arde…cred ca a ajuns si asta acolo unde ii  e locul… in sertarul cu amintiri.Se pare ca aveam nevoia de o `eliberare` la propriu.Si-a gasit pe cineva…zice el.Sper sa ii tina si sa fie fericiti.Aici cred ca am patit ca vulpea cu strugurii… ` is acrii`.Dar cui naiba ii pasa? Stiu ca pot iubi si imi doresc sa ma indragostesc din nou.Oare cand?

2 gânduri despre „M3* Oare cand?

  1. ion ianuarie 25, 2014 la 6:56 pm Reply

    M3 e autostrada in Ungaria 😉 Te pup!!

    Apreciază

  2. Nerusinat aprilie 8, 2014 la 7:00 pm Reply

    te vreau!

    Apreciază

Lasa-mi o parere

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.