Spuma din spuma…

Asta e! Asta sunt.Si conceptiile invechite ma afecteaza zilnic in viata mea…

Saptamana buna incepe de luni.. asa se spune nu?

Ei uite  ca dupa o duminica petrecuta cu castile pe moaca…ma culcasi dimineata luni. Am ascultat un concert fantastic! Pe care vi-l recomand cu toata inima chiar daca nu va place muzica clasica.Este unic!

Deci,  ma trezii  tarzior, cu telefoane … rosii.Zbarnaiau telefoanele rau de tot… si spre fericirea mea.. sunau numai tipi faini!Da, faini de tot! Ok… unu a ajuns la mine.Un tip inalt … V-am spus eu ca-mi plac astia cu chelie nu?Ne-am iubit frumos… dupa un ceai si dus fierbinte, m-am lasat alintata de un om ce nu venise sa faca sport.

Spre seara m-am intalnit cu „necunoscutul” meu…l-am vizitat doar de dragul de al vedea si a mai sta la o ceasca de vorba dar simturile au luat-o razna de tot de cum am intrat pe usa si nu-mi amintesc decat ca ma alintam cu buzele lui in sarutari patimase… ca ma durea buza crapata la fiecare sarut dar iubeam fiecare sarutare si fiecare atingere a lui.

Ma pierd in cuvinte cand vreau sa descriu ce am simtit.. e greu.Atat de greu ca as vrea sa pot sa spun in cuvinte grele tot ce simt.E primavara…hormonii.Poate.

Si ca sa fie tot ‘tacamul’ bine proportionat-il sun pe Pingu sa vina, sa ma racoreasca! Si uite asa am inceput saptamana cu de toate!

 

2 gânduri despre „Spuma din spuma…

  1. Valy aprilie 2, 2011 la 1:22 am Reply

    Saracul pingu…..tot el sa rezolve problema…….

    Apreciază

    • Sonyared aprilie 2, 2011 la 12:40 pm Reply

      Ei! Nici chiar !Am avut destule probleme rezolvate si de ceilalti.. dar cum sunt o nesatula…

      Apreciază

Lasa-mi o parere

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.