NE-CUNOSCUTUL

Relatia noastra a inceput odata cu ultima zapada de anul acesta…

Am scris despre el un pic pe ici, un pic pe colo…ce mai! Sunt indragostita din nou!Si?

Ma admir pentru ca inca mai pot!haha! Si de data asta… „e altfel”.haha! Nu mi-o luati in nume de rau.”De fiecare data e altfel cand te indragostesti.”Acum insa este vorba si de sex!Muuult sex si pasiune.E combinatia perfecta pentru mine!Cel putin acum si la vremurile astea a-normale.La b… nu stiu ce as scrie!;)

E atata pasiune in privirea lui…si atata dorinta!Ma ia cu o mana de mijloc si ma apropie de pieptul lui.Ma saruta usor pe buze…aproape ca un ciupit usor… Ma ridic un pic pe varfuri sa pot sa raspund acelui sarut, mai bine.E inalt…sau vreau eu sa zbor?

Nu pot sa ii descriu buzele.E greu.Sunt subtiri, parfumate, aproape dulci la gust…eu simt cum ma ud intre picioare.El imi prinde buza de jos si o musca usor.Ma doare…o durere suava.Ma strange mai mult langa el…abia respir.Parca mi-e frica sa se sfarseasca momentul asta. Ma saruta cu pasiune si eu simt cum intregul corp tipa dupa sex!!!! Respir cu greutate iar  fiecare inspiratie parca il soarbe in mine.Parfumul lui este ceva ce imi lipseste…parca as vrea sa il inspir pe el cu totu’.

Ne asezam pe pat, ne sarutam, ne atingem usor.Eu sunt uda, uda  si nici macar nu-mi pasa ce se intampla. Timpul se opreste parca…Imi place sa ma joc in carliontii lui si sa il las sa ma descopere cu degetele lui…La fiecare atingere eu urc…urc in orgasmul pe care mi-l doresc…si pe care el o sa mi-l ofere ca pe o ofranda adusa Universului.Imi departeaza picioarele si se infinge in mine adanc.Ma umple…ma umple pana la refuz.Adanc in mine…si tremur.Valuri si valuri de caldura, transpiratie… Il simt in mine atat de mult si parca totusi, vreau mai mult! Tremur de placere.Nu stiu ce este mai frumos ca el e in mine.. ca eu ma simt a lui…? El se joaca…ma alinta impingandu-se usor in mine…mai mult! Il simt pana la refuz in mine.Dansul lui incepe usor.Parca ar fi o melodie de Mozzart…parca un Bach… nu mai stiu.Totusi e ceva ce greu de definit in cuvinte simple. Ma intoarce pe burta…si intra din nou in mine…acum usor…  Simt cum mi se inoada ochii si nu-i pot deschide.E atata placere ca nu pot sa fac prea multe miscari!Vreau sa il alint si eu dar mi-e imposibil… Ma patrunde din ce in ce mai repede… pana nu mai pot! Tremur si tremur.. si nu pot sa ma linistesc.Orgasme puternice ma consuma,  ma fac sa tremur si sa gem.Sunetele imi sunt ireale…nu ma pot abtine sa nu tip de placere.Il opresc schimband pozitia si il sarut pe piept, cobor cu gura mea spre sexul lui… il privesc, apoi il simt in gura mea flamanda. Pulseaza de placere…il tin acolo…sus…  e atat de aproape si el…imi striga numele puternic…il vreau!…si eu tremur,  si nu ma opresc pana nu ii simt cum curge samanta in mine.Ii sorb fiecare picatura pana la ultima si imi asez capul intre coapsele lui…sunt linistita.Tremur inca dar ceva  mai usor…adormim.

 

6 gânduri despre „NE-CUNOSCUTUL

  1. siko aprilie 3, 2011 la 10:24 pm Reply

    Textul tau, e bun pentru un scenariu xxx.Esti indragostita la maxim.Pune-i caciula sa nu-l traga curentul :))

    Apreciază

  2. Sonyared aprilie 4, 2011 la 1:10 am Reply

    Si s-o dus cum o venit! Stai lin! Macar a fost ceva frumos! 😉

    Apreciază

  3. andrei aprilie 5, 2011 la 12:03 pm Reply

    Este tare ciudat acest blog.
    O femeie isi exprima fara reticente si extrem de frumos feminitatea. N-am mai intalnit asa ceva. Este ca o explozie de artificii pe cerul intunecat al fatarniciei noastre romanesti.
    Bravo!!!

    Caut demult o FEMEIE, care sa-si simta senzualitatea cu bucurie, sa se bucure de o atingere, sa-si lase corpul sa vibreze ca o harfa sub mana mea
    O sa te caut atunci cand drumurile ma vor aduce prin imprejurimi.

    Apreciază

    • Sonyared aprilie 5, 2011 la 9:33 pm Reply

      Multumesc Andrei, pentru vizita si pentru cuvintele frumoase!

      Apreciază

  4. Kianusi aprilie 7, 2011 la 10:50 am Reply

    Succes!

    Apreciază

  5. yutero iulie 15, 2011 la 11:08 pm Reply

    Feminitate la maxim ! Fruuumosss…

    Apreciază

Lasa-mi o parere

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.