Sa-ti repar ceasul cu cuc?

Nu este un secret ca imi plac si femeile! De ce ar fi?

Am scris despre asta in cateva postari mai vechi.De la o vreme insa incep sa am indoieli de latura asta  a mea de ‘lesbi’.Nu ma mai satisfac nici macar imaginile false din filmele porno.Mai peste tot imagini false, gemete aiurea si brrr mi se ridica puful de pe maini numai cand aud numai de „bombe sexy”. Imi plac femeile frumoase dar nu exagerat de ‘babie’ .Poate ca in interiorul meu se ascunde un mascul adevarat…? Cine mai stie! Urasc femeile exagerate in tot ce fac…si mai ales cele care exagereaza in legatura cu ele si inteligenta lor. In fine.

Aveam un chef nebunatec sa fiu linsa .Un amic de messager imi cere insistent de ceva vreme sa ne vedem.Eu stiu ca lui ii place ceva mai kinky.. mai umed.El stie ca eu nu-s cu faze uro si nici vulgara nu pot fi in pat…. dar discutam.Undeva sa fie un compromis…sa ajungem la o intelegere.Ramane sa ne vedem seara tarziu caci vremea de afara e al naibii de (brrrrr) geroasa.

Ajunge si … limbistul! Asa il poreclisem eu dupa fanteziile din alte bloguri ale mele.E un tip dulce si  ne cunoastem de ceva vreme virtual. Acum insa venea intr-o vizita neprotocolara.

E timid.Ne asezam pe canapea si stam la o tigare.Ma simteam excitata si as fi vrut sa il iau de par si sa il pun in genunchi in fata mea sa ma linga.Sa fiu rea cu el, sa ma descarc de dracii acumulati pe parcursul zilei  de la frazele , stupide ‘in legatura cu anuntu’  ” si altele de gen labareala de  telefon.Ne-am descurcat destul de bine si l-am ‘invitat’ in camera de nebunii mai mult tragand de scula lui prin pantaloni. Vroiam sa ii ofer ce vrea iar timiditatea lui s-a transmis un pic si la mine cu toate ca eu nu-s deloc timida si am trecut la devorat de cuc.M-am bagat in dus cu el si ne-am mozolit un pic cu spuma ca apoi sa-i iau scula aia frumoasa in gura si sa ma joc cu ea. Erectia nu a intarziat.Dimpotriva.A saltat voioasa ca un ‘cuc ‘ de pionier drept in gurita mea.Nu am putut sa ma joc prea mult.Il simteam ca va exploda repede si am preferat sa iesim sa ne tolanim pe pat. Nici macar tolaneala nu a fost pentru ca limbistul si-a luat porecla in serios si a inceput sa se joace cu limba lui fierbinte si nesatula direct cu clitorisul meu!Si ceace directie a avut! Fara ezitari.    Exact ce aveam nevoie! Perfect pentru o zi de asteptari inutile.Ii dau vibratorul… si in timp ce ma sfredelea cu el… ma lingea!

Ah! Am avut un orgasm super!El, insetat dupa fiecare picatura ce iesea din mine…ma lingea…ma lingea…Apoi m-a patruns adanc cu scula lui mare, m-a facut sa am un orgasm si mai frumos…

Dupa un alt dus fierbinte, ne-am despartit ca doi amici mai vechi…cu un sarut formal de noapte buna!

 

Aceiasi nebuna!

S

Tag-uri:, ,

3 gânduri despre „Sa-ti repar ceasul cu cuc?

  1. crange martie 12, 2011 la 10:17 am Reply

    vad ca ti-ai revenit ….sau vrei cel putin…pentru ca e totusi de suprafata…..partea cu vegetariana,e buna…pentru o perioada..cica te purifica,iti schimba tonusul….ceea ce s-ar imbina perfect cu vremea de afara…o primavara frumoasa iti doresc….

    Apreciază

  2. Bagabontul martie 15, 2011 la 1:00 pm Reply

    tocmai mi s-a ridicat o idee :))

    Apreciază

    • Sonyared martie 15, 2011 la 1:03 pm Reply

      Esti TARE! La mine e maxim de 7 idei! 😀 Sa ne anunti cand ‘se ridica de de doua’ ! 😉

      Apreciază

Lasa-mi o parere

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.