Ma iubesc!

Trezita cu un sarut de dimineata, nici ca as putea spune altceva! Ma iubesc!

Cu fiecare clipa ce trece, realizez ca viata este un dar atat de pretios.Ma simt din nou eu; si pot doar sa multumesc bunului Dumnezeu pentru tot ce imi ofera.( eu nu ma rog! Mi-a dat destul! )

Multumesc Doamne, pentru fiecare clipa extraordinara pe care mi-o daruiesti, pentru oamenii minunati pe care ii intalnesc si pentru tot ce imi oferi.Iti multumesc din sufletul meu!

Sa va spun, in soapta, ca am trait cateva zile minunate?Va spun! Mi-as dori ca toata lumea sa se simta asa cum ma simt eu acum.Plina de viata, de iubire, de energie pozitiva… de daruire…de tot  ce e frumos! Luati de la mine! Va dau cu draga inima!

La cat sunt eu de introvertita, mi-am spus ca nu ar strica sa ies un pic din ‘gaoacea mea’ si ieri am fost la un spectacol la Sala Radio.Au cantat cativa artisti renumiti :Aurelian Temisan, Luminita Anghel, Monica Anghel, Gabriel Cotabita, Mihai Traistariu.

Daca tot nu mai cant de peste 14 ani, pot fi un critic mai dur! Haha! Nici chiar asa, mi-a placut spectacolul.Sala aproape plina, oameni minunati.Tineret si oameni de toate varstele.Hai sa va spun parerea mea despre ce am auzit si vazut acolo.

Aurelian Temisan – Tanar si frumos.Nelinistit si plin de viata.A cantat superb, ca de obicei.Elegant craioveanu! Luminita Anghel – As fi preferat sa aud de la ea, ceva …”mai mult”, pentru ca poate.O fi fost de vina astenia? Monica Anghel –  abia la ultima melodie cantata, s-a ‘incalzit’ si a dat ceva frumos, demn de vocea ei minunata! Mihai Traistariu- frumos, tanar, vocea superba…nimic de obiectat! E un carliontat superb! ; ) Il ador !        Gabriel Cotabita -Inca un craiovean superb! ‘Cotablita’ asta al nostru! ‘Transpiratul’- cum ii mai spun unii! – Ei fie! Arata superb masculul! A slabit si varsta nu i-a stirbit din sharmul pe care il avea cu multi ani in urma cand l-am vazut ‘live’,ultima oara. Cum nu se putea altfel la un artist adevarat,m-a incantat cu  vocea lui inegalabila ! Cine spune Cotabita, spune „Noapte albastra” spune daruire, spune muzica adevarata, spune iubire, spune sentimente, valoare! Si da! A traspirat! Fie vorba intre noi, macar transpira frumos !

Un spectacol scurt.Lucrurile frumoase de obicei se termina repede nu?

Ajunsa in cuibul meu de nebunii, m-am simtit un pic pe „tocuri”.Mi-a prins bine o iesire iar Bucurestiul iti ofera atat de multe oportunitati ! Spre seara, m-am delectat cu o cina copioasa, alaturi de un om minunat… „necunoscultul”. M-a vizitat un ‘ex’ (actual foarte bun prieten), am discutat toti trei, despre lucruri ‘esentiale’ … apoi am ramas doar noi doi…( fara umbrela!).

Am avut o noapte albastra, cu cele mai frumoase clipe din ultimii …ani.(Femeile mereu compara!? )   M-am simtit din nou adolescenta, iubita, frumoasa, adorata!  „Barbatul din vis”… s-a desprins din vise… si m-a iubit asa cum stie el, asa cum nu va pot povesti.Cuvintele sunt atat de greu de gasit in ultimele zile!

Va doresc o zi superba si o noapte albastra!

Cu multa dragoste

S

Tag-uri:, , , , , , , , , , ,

4 gânduri despre „Ma iubesc!

  1. peter k martie 9, 2011 la 1:58 pm Reply

    foarte dragut. Si, pentru ca tot te-ai oferit donator voluntar de buna dispozitie, foarte tonic! Si spune aceasta un om caruia spectacolul de la Sala Radio i s-a parut o teribila plictiseala. Nu ma voi mai lasa tarat de femei, oricine ar fi ele, l-a spectacole de muzica de acest fel.
    O primavara minunata si incitanta precum articolul tau! Asa sa fie
    🙂

    Apreciază

    • Sonyared martie 9, 2011 la 2:08 pm Reply

      @Peter.K- Multumesc de apreciere!Cat despre spectacolul de la Sala Radio… este normal sa avem pareri diferite.Eu nu am iesit la un spectacol de foarte mult timp,( ceea ce nu e chiar normal!).Tarat sau ne… sper ca vei mai ajunge la spectacole de acest gen.Depinde de gusturile fiecaruia!( prea discutabile!) 😉
      O primavara superba si tie!Te mai astept cu comentarii!

      Apreciază

  2. peter k martie 9, 2011 la 2:14 pm Reply

    Te poti baza pe mine! experienta mea de cititor este depasita, din cate stiu eu, numai de disciplina mea de comentator 🙂
    Ca sa ai o imagine asupra dimensiunii, iti pot spune ca am sarit (pur si simplu ) peste postarile erotice pentru a da atentia cuvenita regulamentului pentru cititori.
    (totul este sa nu ma iei prea in serios, inainte de a da verdictul ingamfat) 🙂
    Faptul ca nu ai iesit de mult timp la spectacole nu scuza faptul ca te-ai facut victima acelei furtuni de plictiseala (eu am scuza ca nu stiam ce se va petrece)

    Apreciază

    • Sonyared martie 9, 2011 la 2:30 pm Reply

      Ok. Nu a fost un spectacol din cele mai reusite dar mie mi-a placut.(Parerea mea).Am spus doar ce am simtit eu.Si iau in serios orice abordare pe blogul meu. Asa imi este firea.Imi place muzica romaneasca iar daca avem gusturi.. discutabile, sa nu le comentam aici.

      Apreciază

Lasa-mi o parere

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.