Curiosii au mai multe orgasme?

Se pare ca da!

De cateva zile suna telefonul aiurea.Da chiar aiurea! Atat de patetici unii la telefon; care habar nu au de unde au luat numarul meu !

Ba din ziar… dar nu stie care! Ba de pe net… dar nu stie de pe unde…

Nu mai conteaza! Ideea este ca atunci cand suni la o curva,  fratilor… „spuneti ce va doare”! Ea poate sa iti spuna ca face drepta la semafor iar voi vrei sa o luati pe alee! Ea spune ca face anilingus iar voi sariti ‘de cur in sus’ ca ” eu nu-s poponar”! Ce naiba are stanga cu dreapta? Se spala una pe alta de cele mai multe ori!Dar voi stiti ce vreti?

Ce are sula cu prefectura?

– „Stii, eu sunt insurat… ” – Vrei sa o aduci si pe ea la mine sau ce?

-” am mai fost la escorte si am luat teapa” – Ti-a  bagat-o adanc?

-„esti superba/frumoasa/super/faina/etc ” – Te rog sa faci astfel de afirmatii abia dupa ce ma cunosti!

-„la cum arati… poate lasi pretul mai jos”  – La cum vrei sa futi tu… poate cauti pe alta! „Are balta … fete”

-„Se poate si neprotejat?Macar analul?” – Sigur ca da! Dupa ce ma marit! Cu barbat-miu! ( esti nebun!)

Zilnic intalnesc astfel de afirmatii !       ALO!!! ‘MA’sculi’- MATURIZATI-VA!!!

Iaca de ce ajung la mine doar oameni faini. Vorba lunga, saracia omului.Foarte adevarat proverbul! Consumi minutele „mocca” de pe cartela … degeaba! ( nu e pleonasm nu?)

Deci:

El:Buna, te deranjez?

Io: Buna, nicidecum.Daca era un deranj nu cred ca raspundeam!

El: Am vazut anuntul tau si as vrea sa ne cunoastem.As dori sa stiu detalii despre pret, servicii, locatie.

Io: Sigur, ma poti gasi …..bla bla. …si-i ‘recit’ textul standard pe scurt!

El: Te sun la 6pm.

Ceasul se umple cu multe alte apeluri de genul celor de mai sus.Unele mult mai penibile dar nu le spun aici.

Ora 6:07

El: Draga mea, sunt in zona.

Io: OK! Iti deschid cum ajungi…

Superb individul! Inalt, poarta barba  dar nu foarte mare.Il servesc cu un ceai. Il invit langa calorifer sa isi incalzeasca mainile. Afara e frig,  el.. frige! Nu ii este frig.E fierbinte probabil si la propriu si la figurat! Ma lipesc de el ca o pisica in calduri.Ii ating pantalonii… stofa faina.Pantofi misto.A venit cu masina. Mai discutam un pic in salonul de primire… isi soarbe ceaiul fierbinte.

Ii privesc buzele.Sunt subtirele… bune de alintat,  imi imaginez eu.Nu e timid.E un tip curios.Il invit sa mergem sus si ma urmeaza.Facem un dus impreuna.Am inceput sa ma obisnuiesc cu dusul in camera si sa ma alint sub picaturile de apa! Ii cer sa mai zabovim nitel… acolo.E grabit,  pentru ca scula lui este erecta si probabil in mintea lui,  crede ca o sa termine repede totul. Ies prima si apoi il invit sa vina la sters! Cu prosopul il tamponez usor si incep sa ma alint cu picaturile de apa, cu limba  pe sfarcurile lui. Ma priveste un pic contrariat! E un pic fastacit pentru ca nu stie ce sa faca cu mainile! Ii iau mainile si i le pun pe sanii mei.

Aproape ca nu stie sa tina un san in mana! Il ajut. Il fac sa mi-i maseze si cu fiecare miscare,  se pare ca el incepe sa se relaxeze,  sa ii placa.Ei, si mie incepe sa imi placa. Scap un geamat scurt.Nu a fost voit.Pur si simplu stangacia lui m-a excitat.Ne asezam pe pat si incepem sa ne mangaiem.Probabil ca e fascinat de „rabdarea mea”… probabil ca nu a mai fost alintat asa, nu stiu.

Scula lui erecta zvacneste la fiecare sarut al meu pe pieptul lui.Nu e nevoie de alte semnale, sa stiu ca ii place ce fac.Cobor cu sarutarile… pana la coapse si il musc usor.El scapa un sunet scurt… de placere, ce se amesteca cu muzica din camera.

Mi-e un pic teama, ca va termina imediat ce ii voi atinge madularul, erect ca o sulita. Ii pun mainile pe capul meu… sa ma ghideze el… sa-mi „spuna” ce vrea, ce simte. El vrea sa intre in gura mea… si usor ii umezesc scula si o iau centimetru cu centimetru in gura.Usor, sa nu grabesc placerea, sa aman orgasmul.El geme, respiratia ii este agitata… eu continuii sa il inghit usor…si apoi sa ma joc cu limba pe scula lui.Ajung cu ea adanc de tot… si imping.Imping cat pot eu de tare… sa se duca.Il tin acolo.Scula lui pulseaza, pulseaza in gatul meu.O scot putin de tot, sa pot respira si iar… ma infing in ea.O simt cum se duce… El imi misca capul… vrea sa ma joc cu „du-te vin-o”.Ii dau ! Il simt cum se agita, il iau adanc, violent de adanc,…inca o data si iar… si iar….El tipa de placere. Aaaaah… Lichidul lui se scurge in timp de pulseaza in gura mea adanc… e aproape gata. Ia manile de pe capul meu si se elibereaza, lasandu-ma sa sorb fiecare picatura din el.

O tigara, discutii dragutele de subiecte aiurea in timp ce eu inca,  ma gudur pe langa el si picioarele lui… el ma pipaie.. ma mangaie deloc stangaci… si ma saruta. Un sarut superb! Scula e erecta si pregatita sa ma exploreze! Ma asez direct in ea! Imi place deasupra.El face ochii mari.Nu ma misc dar ii strang sexul cu muschii mei.Ii place!  Dansul incepe usor… mai mult ca un tango decat un vals. Schimbari si miscari pe toate partile… E placut, e frumos! Ma gandesc ca mi-as dorii sa mor asa… cu „dansa-n transa” !

Inca un orgasm si apoi imi spune, ca e curios, sa afle cum este cunilingus-ul.Il poftesc iar la dus…il las sa ma spele,  sa ma atinga, sa ma exploreze cu manile lui…

Ma intinde pe pat si coboara cu sarutari,  parca intr-un joc,  pe care il facusem mai devreme si eu.Ajunge la coapse… exact aceleasi miscari! Le-a memorat bine! Ma saruta sfios pe pasarica… scoate limba si atinge timid, apoi incepe sa ma linga din ce in ce mai curajos.Eu tremur.El ma simte! Incepe sa ii placa sa ofere placere. Ma linge, ma linge… ma termina! Am spasme de placere iar el nu se opreste! Ma linge si ma soarbe parca e facut pentru asa ceva! Incerc sa ma linistesc dar el nu se opreste.Simte fiecare vibratie a mea si nu ma scapa deloc… ma termin in gura lui iar el…vine deja pregatit peste mine.Se infinge dur, adanc… Orgasmul mult visat! Ah! Sa ajungi pana sus… in nori si apoi sa iti dai drumul in cadere libera…

Asta da curios!

Dupa inca un dus fierbinte… ne-am imbracat si ne-am sarutat de adio.Probabil ca o sa ma viziteze iar,  probabil ca nu.Eu insa mi-am castigat un banut  si un bonus destul de generos!

Dupa cam jumatate de ora de la plecarea lui, primesc un SMS:

„Multumesc pustoiaco! Ne vedem saptamana viitoare cand revin in Bucuresti!”

Tag-uri:, , , ,

5 gânduri despre „Curiosii au mai multe orgasme?

  1. Bagabontul februarie 23, 2011 la 11:09 pm Reply

    Replica standard e cam asa :” 50 oral, normal numai cu prezervativ”

    Apreciază

    • Sonyared februarie 24, 2011 la 12:58 am Reply

      @Bagabontul-dragul meu, nu stiu cu ce fel de replici esti tu obisnuit. Ar trebui sa selectezi mai atent damele pe care le suni.Nu toate suntem la fel… tu ai ales probabil una din „marea majoritate”.Eu fac parte din cele putine… poate data viitoare ma suni si te vei convinge.

      Apreciază

  2. tink3rbe11 februarie 24, 2011 la 6:49 pm Reply

    Hmmm ..s-ar putea sa ai dreptate!

    Apreciază

  3. Valy februarie 25, 2011 la 2:19 am Reply

    Ai raspunsuri la toate, pisoi lingusitor!

    Apreciază

    • Sonyared martie 2, 2011 la 2:07 pm Reply

      Buna Valy,
      Nu am raspunsuri la toate ci le caut! 😉 Sunt multe intrebari fara raspuns si la mine…

      Apreciază

Lasa-mi o parere

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.