Tatoo.two. „tomorrow” …

Ei… nu demult, am scris despre tipul acela tatuat… cu soparlica pe gat… tipul care seamana cu Celentano!Chelbos.Ei da!De el o sa scriu iar.

Zilele trecute ma suna.Cum aveam deja numarul lui  in memoria telefonului,  imi apare numele si deja ma simteam agitata! Stabilim pe seara o intalnire … la el.’Jocurile’ incep din lift… il sarut cu pasiune, pe buzele carnoase.Are un gust placut… si niste buze superbe.

Il vroiam din lift.Simteam cum dorinta creste in mine.El parea palid…se abtinea bine! Il adulmecam ca o pisica.Mi-am bagat mana sub tricoul lui sa ii simt pielea fina. Tampitul de lift, nu vroia sa urce! Nu functiona cardul si usile nu se inchideau ! Apoi au  intrat inca doi indivizi in lift.Ah! Nu as fi spus nu… chiar si cu trei odata!  Nebuna rau mai sunt dar eu il vroiam pe asta.Nu aveam treaba cu aia! Le-am aruncat asa doar o privire de indiferenta…Tatuatul asta dragutel il vroiam!Ma simteam ca o mica albina…. bzzzz

Am schimbat liftul si in sfarsit, dupa cateva minute eram  in camera. Aprind o tigara  cat timp el isi butoneaza mobilele.Pesemne sa se ‘scuze pe undeva… sau sa traga o minciunica! (Nu e treaba mea.)Nu reusesc sa termin tigara… s-a apropiat de mine si am inceput sa ne sarutam usor dar pasional.Ca doi amanti mai vechi.Mi-am dat jos pantalonii si am ramas in ciorapii cu pojartier si bluza. L-am lasat sa ma atinga pe sani, peste bluza.Il simteam plin de dorinta si totusi nimic nu era grabit, nimic nu era lasat la voia intamplarii.Totul parea aproape calculat in fiecare miscare.S-a aplecat si m-a atins pe  picioare… indemnandu-ma sa ma asez pe canapea.S-a asezat si el.Mi-a desfacut picioarele larg… vrand parca sa intre cu un camion acolo! Imi atingea picioarele si mi le indeparta…mangaindu-ma usor, de jos in sus, treptat in miscarile lui tot mai sus… ajungand in sfarsit la clitorisul meu si incepand sa ma mangaie acolo in locul ce se umezea treptat si ii uda degetele.

Un deget al lui parca devenise maslinuta mea jucausa.Imi atingea clitorisul usor in miscari circulare, producandu-mi placere…il lovea usor si il alinta.

Ma tinea in brate si ma saruta in acelasi timp.O pozitie in care nu puteam sa ma misc; era usor peste mine, ma saruta … iar picioarele nu vroiam sa le misc! Nu imi amintesc cat timp a trecut.Stiu doar ca m-a incalzit bine de tot cand ne-am miscat din acea pozitie.A vrut sa ma incinga …mi-a scos bluza si mi-a sarutat sanii micuti cu sfarcuri intarite.Pe fiecare in parte, incet si placut fara graba.

Vroiam sa il ling si eu , sa il sarut , sa-l sug… el insa, nu ma lasa si ma ia,  ma aseaza pe patul imens.Iubesc paturile din holtelurile scumpe! Au perne moi si multe!Lloc destul cat sa ‘alergi’ un pic iubitul in pat!

Cobor cu sarutari pe pieptul lui tatuat,  ii ating bratele… il sarut din nou pe buze si apoi pe gat.. pe soparlica aia simpatica.Ma urc peste el!Cobor pe pieptulu lui incet…il simt cum geme usor de placere si ma incita si mai mult sa zabovesc minute in sir cu sarutari si miscari umede pe bratele lui, pe piept…pe gat din nou si buze…

De ce m-as grabi?Ne cunoastem deja de ceva vreme si nu am nici o alta intalnire programata pe ziua aceea…deci tot timpul din lume imi zic!Numai sa stea linistit sa nu se agite!

Si nu se agita.Ma lasa sa ma joc cu limba si buzele mele flamande de trupul lui.Cobor incet spre coapse.(Nu ma repet?) Iubesc coapsele! Fie ele de barbat sau femeie.Sa le ating, sa le admir, sa le sarut.Nu e un fetish dar nici prea departe de fetish nu sunt cu placerea asta.Insist pe coapse, il musc usor de fese pe lateral… si apoi usor de interiorul coapselor.El geme usor si asta ma face sa ma simt bine, sa ma aprinda si mai si . Il ling pe oute si piele de pe ele se strange usor… Le privesc si le iau in gura una cate una.Sexul ii este intarit la maxim si il masor milimetru cu milimetru, cu limba mea,  urcand spre varf  apoi coborand usor la oute din nou…Il simt cum ar vrea sa-i primesc sexul in gura adanc… eu insa in vreau in mine sa il simt.Se infinga in mine, sa ma penetreze salbatic.Il privesc in ochi.E aproape in vise…dar ma priveste cu ochi stranii.De obicei nu privesc pe nimeni si mai ales in ochi! Acum insa asta am simtit! Sa il privesc in ochi si sa ma pierd cu totul!

M-a ridicat deasupra lui si m-a patruns adanc.Nu vroiam sa se termine acea clipa…acea placere de a-l simti in mine.Ma miscam usor iar el imi cauta buzele.Ma saruta cu pasiune si eu vroiam sa il simt si mai mult…si mai adanc.

Ne-am iubit cu pasiune.O pasiune izvorata din dorinta mea de a oferi si primi placere.Din abandonarea inhibitiilor… din dorinta de a fi iubita … nu stiu si nici nu vreau sa stiu de ce.Totul a fost superb.Cuvintele poate nu pot cuprinde ceea ce am simtit si trait cu ‘tomorrow’- pentru ca asa i-am spus…

Ne-am revazut a doua zi… apoi la inca doua zile…Totul a fost superb si sper sa ne ma vedem.Pur si simplu ne simtim bine impreuna. Vorbim putin dar  ne iubim mult. Aproape ca doi  amanti vechi.

 

O zi superba!

Si pentru ca tot e Craciunul diseara:  sa aveti parte de cadouri superbe, de tot ce va doriti!

 

Pupicei dulci

 

S

Tag-uri:, , , , , , , , , ,

11 gânduri despre „Tatoo.two. „tomorrow” …

  1. Patituts decembrie 24, 2010 la 12:16 pm Reply

    Superb. Atat pot sa zic. Talentata…literar…

    Apreciază

  2. carlo decembrie 25, 2010 la 1:37 am Reply

    Craciun fericit si La multi ani!

    Apreciază

    • sonyared decembrie 25, 2010 la 1:39 am Reply

      Multumesc foarte mult.La fel si tie.Sa ai un an nou minunat!

      Apreciază

  3. vitttorio decembrie 26, 2010 la 9:55 am Reply

    am citit cu incantare cateva pagini ale tale din acest blog. felicitari! nu numai intamplari dragitza dar si priceperea de a face din cotidian o intamplare de exceptie… e chestiune de optica diferita… pe care, clar, o ai… crezi ca as putea avea un id al tau sa ne contactam, sa ne cunoastem cat de cat si, cine stie?, poate sa-mi oferi placerea unei intalniri?

    Apreciază

    • sonyared decembrie 26, 2010 la 10:04 am Reply

      Multumesc de aprecieri.Din pacate acest blog nu este un loc de reclama.Vei primi probabil adresa de e.mail dupa ce moderez raspunsul.Imi poti scrie acolo.Cat despre o intalnire…vom vedea! Numai bine! Pupici!

      Apreciază

  4. vitttorio decembrie 26, 2010 la 10:19 am Reply

    kiss. merci pentru promptitudine. astept „moderarea” raspunsului, orice ar insamna acest fapt… 🙂 se pare ca merita… 🙂

    Apreciază

  5. vitttorio decembrie 26, 2010 la 3:58 pm Reply

    nu stiu unde sa las un comentariu pe „global”:) il las aici, la ultima ta postare. am petrecut o dupaamiaza fantastica rasfoind pe aici!
    multumesc mult!
    succes in continuare!

    Apreciază

  6. bimbo64 decembrie 29, 2010 la 1:21 pm Reply

    frumos! visezi foarte frumos. esti talentata in ale scrisului. te felicit. mai astept si alte povesti. te sarut!

    Apreciază

    • sonyared decembrie 29, 2010 la 2:45 pm Reply

      Multumesc de felicitari ! Doar postarile din categoria „Barbatul din vis” sunt vise.Celelalte experiente sunt intamplari adevarate.Voi scrie probabil mai multe in anul urmator.Sarutari si tie!

      Apreciază

  7. Valy februarie 25, 2011 la 2:09 am Reply

    Te pup Sonia.
    Cred ca trebuie sa scriem o carte.
    Ramane sa vorbim.
    O noapte albastra!
    Kisssss!!!!!!!

    Apreciază

Lasa-mi o parere

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.