Curva lui ? (1)

Din nou la puterea a 3 -a!

Limbistul… de serviciu;

M-am trezit din cauza caldurii insuportabile.Am dat drumul la AC si am strans perna in brate.Mi-as fi dorit sa dorm cu capul pe un piept de barbat…Doar atat.Fara sex ! Plm.


Sub adierile racoroase, i-am simtit atingerile calde, pe pielea mea. Eram culcata pe burta, cu bratele ca intr-un arc, deasupra capului si cu palmele una peste alta. Mi-a sarutat umarul stang apoi pe cel drept. nMi-a prins ambele maini, tinandu-le asa tintite pe perna; Cand am vrut sa ma misc, sa ma intorc, mi-a spus sa nu o fac. Sa raman asa cum eram.Usor spus, greu de executat. Adica,  e  greu sa nu faci ceva ce simti ca trebuie, cu „barbatul din vis”.

M-a legat la ochi cu o esarfa ce mirosea usor a liliac… parfumul ei se amesteca cu cel al lui.Ma facea sa nu ii mai simt parfumul lui,  mirosul personal atat de bine impregnat in memoria mea si in simturile mele . Trairile se amestecau in ritm alert pentru ca nu eram sigura ca este el personajul care ma lega. Aveam dubii…Simteam inca o persoana in afara de el.

Avea miscarile ceva mai dure, mai brute.Ii auzisem vocea, era a lui dar apoi mirosul acela de liliac al esarfei care mi-a tulburat simturile …amestecat cu un alt miros de parfum barbatesc, pozitia lui langa mine si … a celeilalte persoane care ma lega…Incepusem sa am o oarecare senzatie de teama.Mainile mi-au fost si ele legate de cineva.Sigur nu era el. Mainile ce m-au atins erau mai dure, cu o carne mai tare,  oarecum stangace, nu era el,  sigur.Palmele ii rau fine, ii simteam pielea si un pic parul de pe brate. .. dar nu era ‘barbatul din vis’… cine era?

Am inceput sa ma agit si sa vreau sa ma ridic.Ma gandeam ca uitasem usa deschisa si cine stie cine o fi intrat in casa mea. Intr-o fractiune de secunda mi-au trecut mii de ganduri prin minte. Eram speriata. Ma gitasem peste poate cand ,  el mi-a vorbit pe un ton obisnuit.Poate aproape zambind…”stai linistita si nu te mai agita, sint eu iubita mea„. Era glasul lui.Atunci am inceput sa ma linistesc oarecum.

Aveam incredere in el.Da, o incredere oarba… cuvintele lui m-au mai linistit insa tot nu reuseam sa ma calmez cu totul.Eram goala in patul meu, si un alt barbat mi-a legat mainile…Cine era? De ce se juca ‘barbatul din vis’cu mine asa? Imi venea sa plang, sa tip…totul se amestecase in mintea mea.As fi vrut sa ma ridic dar l-am simtit aproape… parfumul lui era acum ceva mai puternic decat mirosul de liliac al esarfeisi decat celalalt marfum masculin.Mi-a atins buzele cu un deget. Stia sa ma linisteasca…am dat sa spun ca…; el mi-a apasat buzele cu un sarut.Ce mult imi doream sarutul lui dar acum nu reusea sa ma linisteasca.Imi venea sa ma urc pe pereti de furie.De ce imi facea asta? De ce el ma lasa pe mana altui barbat? De ce tocmai el imi facea asta?

S-a indepartat de mine … mi-a spus ca voi primi ce merit.Ca sint ceea ce sint…o curva, curva lui! Sa tac si sa ma linistesc.( asta mi-a placut! Cand mi-a spus ca sint curva lui!)

Mi-a ‘poruncit'( a vorbit pe un ton care nu era altceva decat porunca!); sa imi desfac picioarele, pe care aproape le trasesem sub mine; iar eu am executat imediat,  fara sa mai pun alte intrebari.Mi-a spus ‘fii cuminte si desfa picioarele’. Imi era teama… nu vroiam sa il supar, imi era teama si de ceea ce avea sa urmeze pentru ca nu stiam cine mai este in camera cu noi…Expresia aceea de ‘fii cuminte‘… m-a facut sa ma linistesc?!

Apoi am simtit cum acel individ se strecoara intre picioarele mele, ma saruta pe pulpe… si apoi direct pe clitoris…AU! Reactia mea a fost sa strang picioarele… prinzand capul individului intre pulpele mele…Asta m-a facut sa ma pierd un pic.Sigur nu era masculul meu.Tipul emana un miros de parfum barbatesc, dar era altfel decat cel al ‘barbatului din vis’.Il simteam diferit… avea parul scurt, moale,… si o limba dibace!Sigur nu era el! Ah! Mi-am desfacut picioarele cu repeziciune, iar individul mi-a cuprins imediat intreaga pizda in gura lui si mi-o scormonea cu limba! O nebunie amestecata cu spaima… o stare de gol in stomac  amestecata de ceva ametitor si un pic de teama, frica …

Eram ingrozita de ce se intampla;socata, intrigata…De ce? Apoi el s-a apropiat de mine si a inceput sa ma mangaie pe par, pe obraji… (sa se asigure ca esarfa nu s-a desfacut poate!).

M-a sarutat, cum numai el stie sa ma sarute… in timp ce celalalt individ ma lingea frenetic pe clitoris; imi lua intreaga pizda in gura si mi-o scormonea … ma facea sa scap valuri de placere, printre spasme scurte si sacadate.Spasme,  pe care parca nu mi le doream,  dar nu aveam de ales! Placerea era mai presus de ce vroiam eu! Simturile imi erau amestecate si asta marea placerea pe care o primeam.O placere impusa

Aveam lacrimi in ochi; chiar plangeam usor… lacrimile imi erau insa absorbite de esarfa cu miros fad  de liliac.Imi muscam buzele de teama sa nu spun ceva… de dorinta aceea de a-l simti… Imi doream contactul cu el atat de mult! … iar el, imi citea dorintele!

‘Barbatul din vis’ m-a ridicat un pic si m-a luat in brate.Ma cuibarisem in bratele lui, in timp ce celalalt ma lingea ca un motanel.Imi departa picioarele cu o mana iar cu cealalta se juca usor cu sfarcurile mele.Eram rasfatata, alintata… imi placea! Am simtit cum, capul celui care ma lingea, ii era presat mai mult, mai adanc… el facea asta! Ii impingea capul in pi.da mea uda, sa ma satisfaca … sa ma sature de lins, sa imi ofere un rasfat pe care il ador si  de care el stia sa se foloseasca acum. Limbistul isi facea treaba constiincios.Ma lingea cu sete, cu pasiune.Nu pierdea nici o picatura din tot ce iesea din mine, din seva mea.Avea o limba fantastic de priceputa.Stia cum sa imi ia clitorisul intre buze si sa mi-l linga, ca un pisoi insetat… Sa mi-l stranga perfect de tare, sa am placere…nu durere…

‘Barbatul din vis’ , m-a ajutat sa ma intorc pe burta apoi s-a dezbracat… si a venit aproape de mine; i-am simtit penisul in erectie si am cautat sa il iau adanc in gura…Il doream atat de mult!

( continuarea in curand!)


Tag-uri:, , , ,

11 gânduri despre „Curva lui ? (1)

  1. Alex septembrie 18, 2010 la 1:09 am Reply

    BUNA, AM VAZUT CA AI LASAT PE UN ALT BLOG UN RASPUNS LA UN TOPIC DESPRE CUCKOLD… AI PRACTICAT VREODATA ASA CEVA?
    TE-AR TENTA?
    E INCITANT PENTRU O FEMEIE?

    Apreciază

    • sonyared septembrie 23, 2010 la 8:13 pm Reply

      Draga Alex.
      In primul rand CUCKOLD, implica sexul neprotejat si asta nu este un serviciu pe care sa il ceri de la o escorta ( curva, ddc, curtezana);decat daca are partener permanent si iti poate oferi asa ceva.( parerea mea!) Nu am practicat asa ceva.Daca m-ar tenta? Este foarte tentanta ideia dar va ramane doar atat, pentru mine.Ai raspunsul mai sus in postarile „curva lui” la cat de incitant este pentru o femeie.Te mai astept!

      Apreciază

  2. mihai septembrie 19, 2010 la 10:34 am Reply

    Doamne! Mai Sony , mai! Esti mare nebuna! Cand am chef de ceva,vin si citesc pe aici ce scrii.Abia astept continuarea!Hai fa-ti timp si termina!Eu deja am ‘terminat’ de cateva ori numai la gandul ca te-as putea avea cu un alt mascul!:x

    Apreciază

    • sonyared septembrie 23, 2010 la 8:17 pm Reply

      Miky, ma cunosti doar! „BdinV” nu exista! Cel putin deocamdata! O sa te anunt eu cand va fi.Probabil vom avea nevoie 😉 de un limbist bun! 😛 deci esti deja al doilea pe lista! 😉 ( primul este cel cu ideia acestui post!)

      Apreciază

  3. Alex septembrie 24, 2010 la 8:32 pm Reply

    Draga Sonya, pacat ca o sa raman doar fantezie pentru tine 🙂
    Probabil ai avea o gramada de clienti la .. asa ceva. Multi au fantezii de genul asta.
    Eu as fi client fidel ! 😀 limba mea mai ales 😀

    Apreciază

    • sonyared septembrie 25, 2010 la 7:22 am Reply

      @Alex- 1.Deocamdata este fantezie.Eu de obicei imi satisfac toate fanteziile.Oricat ar parea ele de nebunatice!
      2.Nu ma intereseaza ‘gramada de clienti’.Merg mereu pe ideea: “putini si buni”.Mai ales pentru ‘asa ceva’
      3. Cand voi oferi astfel de servicii, lista mea de oferte va fi recompletata. Deocamdata … ma multumesc cu ce am si sunt multumita de cum merg treburie.Cat despre ‘clienti’, prefer sa nu discut la acest mod despre persoanele care ma cunosc.

      Apreciază

  4. Alex septembrie 24, 2010 la 8:35 pm Reply

    Apropo, nickname-ul vine de la personajul ‘Red Sonja’?

    Apreciază

  5. Alex septembrie 26, 2010 la 10:40 pm Reply

    Draga Sonya, imi cer scuze pentru faza cu.. ‘clientii’. N-am vrut sa fiu deplasat.
    Adevarul este ca e greu sa gasesti astfel de ..servicii, la asta ma refeream.
    Imi place mult felul deschis si deloc mercantilist in care vorbesti despre aceste lucruri.
    De asemenea, ador si talentul tau naratoricesc.
    Tocmai de aceea , nu pot sa nu nutresc anumite sentimente de invidie fata de cei care au placerea de a-ti fi prieteni si cunoscuti.
    Mi-ar afce placere sa fac si eu parte din acest ‘club’ select de persoane 🙂

    p.s. si pe mine m-a pasionat personajul Red Sonja. Sunt total fara aparare in fata farmecului unei femei puternice 🙂

    Apreciază

  6. sonyared septembrie 26, 2010 la 11:01 pm Reply

    Draga Alex,
    Eu inteleg si de ce iti ceri scuze; dar nu este cazul.Desigur ca este greu sa gasesti astfel de servicii dar nu imposibil! Probleme in cupluri exista deoarece se comunica foarte greu ( problemele sociale…etc) si de aceea… poate nu gasesti pe cineva atat de usor.Desi cred ca sunt o groaza de cupluri destul de libertine si ‘macar odata’ ar dorii sa incerce asa ceva.Multa bafta in cautarile tale!
    Iti multumesc pentru aprecieri.Le consider sincere pana acum.Stilul nu imi este mercantilism pentru ca blogul acesta este doar un colt al meu … cu ‘pitici’
    Nu exista un ‘club’ pentru persoanele cu care ma vad! Hai ca e buna ideea! 😉
    P.S.Mi se spune Sonya din cauza parului meu natural roscat!
    Numai bine! Ne mai auzim!

    Apreciază

  7. Alex septembrie 27, 2010 la 12:14 am Reply

    Sper sa gasesc intr-un final 🙂 E drept ca nu am cautat cu prea multa cerbicie…
    Multi m-ar cataloga drept un pervers, poate ca ar avea dreptate, adevarul este ca gasesc satisfactie in a servii..in a fi folosit…
    Umilinta ma face sa ma simt bine 🙂
    In fine, multumesc oricum pentru raspunsuri si pentru amabilitate.

    Apreciază

Lasa-mi o parere

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.